tisdag 10 januari 2012

Monsterkompis

Trodde jag hade beställt ett snällt litet rosa monster, men när det kom med posten i dag var det svart och hade massor av attityd. Hade tänkt det åt den kommande lilla familjemedlemmen, men det var kärlek vid första ögonkastet när storebror fick ögonen på monstret. Och visst passar det honom mycket bättre :) Lika kaxig som han. Nu är det frid och fröjd i huset och de små monstren sussar sött, sida vid sida :)

3 kommentarer:

 1. Vilka fina lakan du har också! Ha ser verkligen ut att gilla monstret :)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Lakanen är mammas gamla som hon fick på början av 70 talet nån gång. Finskt märke -grym kvalité! Nu har jag sytt om dem till juniorlakan efter att ha haft dem i skåpet i flera år utan att ha vågat sätta saxen i tyget... ;) Men vad gör de för nytta i skåpet när man kan få äran att bädda ner sin son i så fina lakan varje kväll :)

  SvaraRadera
 3. Ååååååh, så typistk! Jag som just undrade över lakanen. Så fina! Jag hade en gång en mörkgrön liten handduk med vita klöver på som jag fått av mamma... Men den är bortblåst. Gröt och klöver är så fint! :) Vilken smart idé att sy om sina egna gamla lakan till mindre barnlakan! :D Synd att jag nyss kastade en jäääävla massa lakan. :/

  SvaraRadera