måndag 9 januari 2012

En massa ståhej

Hej! Jag är nog här! Det är bara lite mycket just nu. Sonen är krasslig och hemma från dagis. Det största projektet är att klara av dagen. Jag är såå trött. Sååå trött. Är i v.37, känner mig som en valross och orkar knappt ingenting. Att kombinera det stadiet med en speedad 3-åring är liksom ingen enkel match... ;) Så därför har jag varit lite off de senaste dagarna. 
Vi försöker samtidigt göra i ordning tills lillasyster gör entré. Tvätta bebiskläder, skruva ihop skötbord och fixa med grejjer vi inte har. Känns skönare om man vet att allt är klart ifall hon plötsligt skulle bestämma sig för att komma ut, så slipper man tänka på annat då.

6 kommentarer:

 1. Vilket mysigt foto av storebror som pussar magen! Ser ut som om han sko va stolt! :) Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Vilken superfin och mysig tröja!! :)
  Och fin bild på blivande storebror. Hoppas han kryar på sig snabbt!!

  SvaraRadera
 3. Mysiga bilder! Giraffen Sophie har min dotter älskat också, er tjej kommer garanterat gilla den. Förstår om du är trött, men en sjuk treåring dessutom. Jag har redan ont om energi och är bara i vecka 26. Vad spännande att ni är så nära! Mysigt. STyrkekramar Linda

  SvaraRadera
 4. Tack! :) Jo storebror han väntar på den där systern som skall komma men ingen vet när ;) svårt att riktigt förstå hur en treåring tänker och funderar över att det ska komma ett syskon. Man förklarar och funderar med dem, men vet inte hur mycket som går in. Det visar sig väl sedan hur det går...när syster väl är här :)

  Ja vi vankar på här hemma, nu har jag också blivit krasslig :( Dessutom fyller sonen 3 år på fredag och vi ska ha kalas. Då MÅSTE vi ju vara krya hela högen ifall det ska gå vägen... Suck.

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder. Min dotter har de där brallorna, de är urfina!
  Stort lycka till, så vansinnigt spännande. Även om jag minns hur toksegt det var där på upploppet!

  SvaraRadera
 6. Tack! Det är ju oliiidligt spännande :) man ser fram emot allt på ett annat vis nu andra gången!

  SvaraRadera