söndag 3 april 2011

Tulppaani

Tulppaani, tapettitalo.fi
Nu är jag så där galet på gång med hemmet igen. Jag fixar och trixar och planerar och funderar. Dagens stora impuls var denna fantastiska kreation till tapet :) Blev lite sugen att sätta upp den i vardagsrummet! Skulle vara ett läckert möte med våra retro möbler och lampor! :) (kolla nu bara hur super fin den är bredvid byrån på min banner!)  Man behöver ju se den live förstås, den lilla biten berättar ju inte hela sanningen... Kan ju hända att det skulle bli helt fel... Men det blir ett besök till tapetbutiken på måndag! Det är då ett som är säkert! :)

3 kommentarer:

 1. Sannerligen tjusig. Blir snål på att tapetsera om själv nu. Det är ju så att då man har nåt som är...tja, ganska intensivt så blir man ju snabbare trött på det också. Känns ganska fort sådär last season.

  SvaraRadera
 2. Så är det! Men friskt vågat, hälften vunnet ;) Man kan ju alltid tapetsera om. Därför är det bra att bara tapetsera en vägg eller någon mindre bit. Så är det inte hela världens projekt att göra om den när man tröttnat :)

  SvaraRadera
 3. Jag måste säga att jag tycker det är precis tvärtom, när man tar i så det klappar i hjärttrakten så är det just det man blir mest nöjd med och inte vill göra om.
  Och, vad gör det om det blir last season, ens hem är ju inte något showroom utan just ett hem där man ska trivas och bli glad av det man har omkring sig. Mitt råd som tapetexpert: Ängslas inte, tapetsera!

  SvaraRadera