söndag 6 mars 2011

Underbart är kort

...så var det sportlovet förbi. Det blev på många vis ett sportlov fullt av besvikelser...först låg jag sjuk över helgen och sedan blev sonen sjuk. Mer än halva lovet gick till att hålla sjukstuga :( Mannen, som skulle vara ledig, var tvungen att jobba... Men men, vi kom oss i alla fall iväg på en tur till Vasa (100 km söderut från var vi bor...så föga exklusivt ;)) vilket var väldigt trevligt! Jag hittade inte bara en, utan två, galakreationer inför KREAGALAN nästa vecka. Nu blir det svårt att välja vilken jag ska ha på mig..! I veckan hade vi också besök av vänner från Stockholm vilket var utomordentligt trevligt, så nog antar jag att veckan varit helt ok ändå...när jag tänker efter...mannen och jag har ju t.o.m varit på dejt :) Dom fina gula industrilamporna ligger ännu uppe på skåpet och väntar på att få komma upp i sonens rum! Där har dom legat rätt länge nu...!
Annars så visar sig vädret från sin allra soligaste sida och det är otroligt skönt att vistas ute! Imorgon väntar en ny arbetsvecka, tyvärr är man ju inte värst utvilad... Man borde ha en vecka ledigt till för att kunna ta igen sig efter sportlovet ;)

2 kommentarer:

  1. De gula lamporna är ju skitsnygga. Upp med dem genast!

    SvaraRadera
  2. JA! Jag vet :) DESSUTOM skall dom hängas upp i vacker röd textilsladd :)så jag är MYCKET ivrig på att få upp dem. Det är den där elektrikern som allt hänger upp sig på... Nån måste komma och dra om lite ledningar.. Grr. Hur svårt ska det va!? Men den som väntar på nåt gott...! :)

    SvaraRadera