söndag 6 januari 2013

Soffdilemmat del...sjuttioelva...


Alltså HUR svårt skall det vara att hitta en snygg soffa utan att ruinera sig? VARFÖR kostar soffor multum. Nu har vi sökt soffa i...ja...lääänge...och har ännu inte kommit till skott. Vi har velat hit och dit och till och med varit så wild and crazy att vi tänkt bygga en egen. Men nu har jag åter en gång lämnat och drälla på MIOs sidor och tycker att dessa skulle kunna tänkas vara värdiga kandidater i vår soffjakt? Någon av er som har erfarenhet av Fly eller Impuls? Så jäkla surt igen att MIO inte finns i Finland. Då blir det åter igen ett dilemma hur tusan man ska få soffan hit. Men det löser sig. Dela gärna med er av era åsikter ifall ni har nån av dessa soffor själva!

8 kommentarer:

 1. Hej, har som sagt en soffa från Mio som har hållit bra. Den nedre av de här två sofforna ser ut att ha liknande eller samma tyg i samma färg, som är ganska "stedot", känns lite som jeanstyg och håller fint :). Om du tittar i mitt fotoalbum från julen på fb syns vår soffa där :). Så om det är det tyget kan jag säga tummen upp, ser inte alls slitet ut efter 7 år och 2 barn. Har tvättat det en gång då Max spillde saft, då sa de på Mio att man ska undvika att tvätta så mycket i maskin, att man kan ta torrschampoo ist. Det är min erfarenhet det :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den såg då verkligen INTE ut att vara sju år gammal! :) Bra betyg!

   Radera
 2. Sen kan jag ännu tillägga att soffan har varit stadig och bra och inte skranglig alls trots diverse hopp och minst 4 flyttar :).

  SvaraRadera
 3. Usch ja..soffbyte kan verkligen vara tufft. Innan man hittar en soffa som BÅDA två gillar. Har tyvärr ingen erfarenhet med soffor från Mio. Vår soffa kommer från en affär som gick i konkurs efter ett par månader, MEN soffan är vi verkligen hel nöjda med. Man kan även ta av och tvätta tyget. Inte helt fel när man har/hade småbarn. Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men småbarn i huset måste den vara praktisk och tvättbar :) ett måste! Nu har vi en vit...och det är allt annat än praktiskt!

   Radera
 4. Den undre ser EXAKT (förutom nackstödet) ut som vår Solid-soffa från Swedese, köpt vid Wilma. Den är jättesnygg ännu efter åtta år och många flyttar mellan vardagsrummet hemma och jobbet. Och dessutom är den både snygg och bekväm, vilket ju inte är det lättaste att hitta...
  /Maria E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter bra det! Kanske jag måste ta en sväng via WIlma ;)

   Radera
 5. Haha, vad roligt! Jag hamnade på din sida av en slump när jag letar efter soffa på nätet. Hamnade på ett inlägg från 2010 när du också letar så jag förstår att du letat läääänge! Sedan kunde jag förstås inte låta bli att surfa runt på bloggen, så mycket fint! Jag fastnade förresten för den soffan från MIO du skrev om då så jag ska gå in och prova den bums=)

  SvaraRadera