tisdag 24 juli 2012

Phil & Teds Explorer

Säg mig, ni som har erfarenhet av denna vagn, är det en vagn att vilja ha? Vi funderar på att byta ut vår vagn till en Explorer. Är det ett dumt beslut tror ni? Hjälp!? Den känns så smidig, lätt använd och skön att åka i? Och så är den ju så himmelens snygg! :)

4 kommentarer:

 1. INGEN som har den här vagnen där hemma? :D

  SvaraRadera
 2. Jo vi har den! Gillar den massor. Sök på min blogg på just Explorer, jag har nog skrivit om den några gånger. Enda nackdelen är att den är lite otymplig att lyfta in i bagaget på bilen. Man vet liksom inte vilket som är upp eller ned. Men för övrigt är den toppen. Som du skriver; snygg, skön att sitta i ( tror jag...), bra varukorg under, rullar jättebra, bekvämt handtag/styre, smidig att fälla ihop (dock inte första gångerna då var det lurigt). Vi använde den som kärra till Lilly innan lillebror kom. Hur bra som helst. Nu har vi även syskonsits på och liggdelen. Bra det med. Fråga mig om du har specifika frågor! Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah vad bra! :) Tycker du att det fungerar bra att sova i den även vintertid? Känns den ombonad? Jag oroar mig lite över att den inte har någon "benpåse" som man kan dra över så att den blir tät och skön. Men antar att en tjock sovpåse räcker? Inte sover dom ju ute heller om det är riktigt kallt.
   Hur kör den i snö? Är det vingligt när den bara har tre hjul?
   Tacksam för svar! :) Tack och kram!

   Radera
 3. Vi har en Phil & Teds Classic, som vi är väldigt nöjda med. Våra barn har kunnat sova i den vintertid, då har vi kört med filtar och overaller på. Det blir som du säger inte lika ombonat som med en rejäl åkpåse men jag tycker att det har gått bra (fast vi har kanske inte lika kallt på vintern som ni :)).

  Vi har kört lite grann med den i snö och det har också gått bra tycker jag. Har bara en Bugaboo att jämföra med (med vinterhjul) och P&T-vagnen slår ju den iaf men det säger väl inte så mycket.

  Det enda jag tycker är lite jobbigt är att det inte finns något jättebra ställe att hänga skötväskan på (fast vi har hängt den ovanför babyns huvud, dvs där man normalt har sin skötväska och det har gått bra) och att det kan vara lite småjobbigt att lyfta i och ur barnet som sitter i syskonsätet, när det sitter där bak. Men fördelarna överväger helt klart nackdelarna och vi rekommenderar den verkligen!

  SvaraRadera