måndag 11 juni 2012

Stuva

Morr. Nu bor vi alldeles för långt bort från IKEA igen... ska det vara så svårt att öppna ett i Vasa? Hela Österbotten skulle ju jubla! Österbottningarna vallfärdar ju både upp till Haparande och ner till Tammerfors, så underlag måste ju finnas?
Nåväl, nu vänder jag mig till er istället :) mina trogna läsare! Har någon av er Stuva skåpet hemma eller har ni petat på det på IKEA? Är det värt sina 210€ och framför allt, ser det lika fint ut i verkligheten som på bilden? 
Är väldigt tacksam ifall ni vill hjälpa mig, man vill ju ogärna köpa grisen i säcken... Håller på att planera om i barnrummet och tänkte lite att man kunde använda dessa som rumsindelare. Sonen har ett ganska stort rum nu som ska delas in i två delar så att dom får varsitt krypin. (inte delas av helt och hållet, men iallafall litegrann)

4 kommentarer:

 1. Jag har Stuva skåp + bänk + byrå i min lill tjejs rum och är jätte nöjd! Robust för att vara IKEA och fin att se på ;) Nu kan den också beställas på nätet.

  - Johanna

  SvaraRadera
 2. Jag har också STUVA-garderoben i min flickas rum. Den är superfin och vi kommer köpa mer delar i framtiden som kommer passa hennes behov. :)

  SvaraRadera
 3. TACK :) Det låter ju bra! Den ser ju nog durabel ut. Kanske vi ska slå till :)

  SvaraRadera
 4. Funderar också på stuva till dotterns rum och tycker absolut att den är både snygg och stabil i verkligheten :)

  SvaraRadera