onsdag 4 januari 2012

Göra om...och om...och om...

Ibland undrar jag...vad det är för fel på mig... Jag vill göra om hemma hela, hela tiden. Ett par månader går bra, men sen skall det ändras igen. Min man skrattar och tycker jag är knasig som aldrig är nöjd. Men det handlar egentligen inte om att inte vara nöjd, för det är jag. Det handlar mera om att man har så många idéer som man vill testa och så många tankar i huvudet som behöver komma ut...  Nu är det barnrummet som kliar mig i fingrarna. Har så många fina idéer om hur man kunde göra. Men kanske det får vänta lite, det är inte riktigt läge nu... Men OOOJ vad det bubblar där inne i huvudet :)

3 kommentarer:

 1. Ojojoj vad jag känner igen mig i att alltid ha något i förändring :). Och visst är det kul att få luffsa runt i bebis- och barnvärlden, den är precis ny för mig. Du har så mycket kul framöver! Lycka till med allt och hoppas att du delar med dig om kommande förändringar.

  SvaraRadera
 2. Javisst är det roligt att få planera ett rum för barn! :) Finns inga gränser. Bara man kunde få i ordning alla tankar i huvudet...

  SvaraRadera
 3. Har precis samma "problem". Ibland vill man bara att hjärnan ska vila från alla ideér man har om sitt hem ;) Man får se det som ett kall kanske?
  //Jessika

  SvaraRadera