fredag 16 december 2011

Nesting


Det går liksom inte att låta bli. I takt med att magen växer, växer också viljan att bygga bo. Storebror har ett ganska stort rum som nu skall göras om. Tanken är att rummet skall bli uppdelat i två delar, så att båda får en egen vrå... Ja det är ju så roligt så det förslår. Jag går igång på tapeter och målfärg, på tyger och lampor...jag mixar mönster och färger och kan inte bestämma mig... Storebror har redan valt vilken tapet han vill ha, en med bilar på, givetvis ;) 
FERM LIVING har ju alldeles underbara mönster och färger. Ligger inte långt ifrån att det blir tapeter därifrån...men sedan lockar det med gamla retro tapeter också...hmmm...det var ju som sagt det här med att bestämma sig... 


Trevlig helg till er alla! 
Vi (läs min man) ska göra om köket i helgen. Själv skall jag sitta på en stol med en kopp glögg i min hand och påpeka vilka vrån han missat med penseln ;)

4 kommentarer:

 1. Vad mycket fint du visar!! Vilken vecka är du i? Vad roligt med tillökning och allt vad det innebär med planering och prylar ;) Jag är ju också gravid (v 23) och har tänkt att Lilly ska få byta rum, så bebisen kan ta över hennes bebisrum. Ska bli så skoj att inreda igen, och då ett tjejrum. Vårt bebisrum är ganska neutralt med undantag från lite prylar. Ferm har ju så grymt fint, jag är också sugen på en tapet därifrån. MEn fy vad det är svårt att välja ;)
  Ha en trevlig hegl! Linda

  SvaraRadera
 2. Inleder just v 34, så än är det en bit kvar... men det börjar ändå kännas ganska nära på nåt sätt. Ska bli spännande att se hur allt blir när det kommer en till liten. Storebror hinner precis fylla 3 innan lillasyster gör entré.
  Det ska bli jätte roligt att göra om i barnrummet. Jag gillar hur där ser ut nu, men det känns bra med lite förändring. Jag är jätte ivrig! ...bara man kunde bestämma sig ja... ;)
  Lycka till med magen! Hoppas du mår bra!

  SvaraRadera
 3. Barnrum är så galet roligt att inreda. Har precis gjort i ordning vår drygt 2 åriga dotters rum som går i pastellfärger. Härliga bilder du bjuder på. Lycka till med magen och inredandet :)

  //Johanna

  SvaraRadera
 4. Javisst är det kul :) och Tack :)

  SvaraRadera