torsdag 29 september 2011

TÄVLING

REGNVÄDER mobil
foto: Linda Tallroth-Paananen, memento
Nu är det dags för en tävling igen! Denna gång kan du vinna en alldeles egen REGNVÄDER mobil :) 
Det du behöver göra för att delta är att beskriva en produkt som du gärna skulle se i Highway Designs sortiment. Kanske är det något du länge sökt efter eller en favorit som du gärna skulle se i ny tappning.
Sätt med din e-mailadress i inlägget. Länkar du till tävlingen på din egen blogg får du en extra lott (glöm inte att i så fall sätta med en länk till din blogg i inlägget så jag vet att räkna med två lotter).


Tävlingen avslutas den 21.10.2011, kl 20.00.
STORT LYCKA TILL :)
www.highwaydesign.nu
www.hops-shop.fi

14 kommentarer:

 1. hej Johanna
  jag skulle vilja att du gör en ordentlig spa/ beach väska, med lite "hårdare" material med sido fack, så man får rum med handdukar och simkläder lite lunch osv och man kan ha pengar, telefonen i sidofacken....

  mvh Tina
  Tina.hassel@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej hej,
  vimplar till ett barnrum i olika former, färger, material och med din stil!
  Det skulle jag köpa ögona bums.
  Varma hälsningar
  Marlen
  marlenwolf@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Jag skulle gärna se att fina sängkläder till spjälsäng fanns i sortimentet! Det kommer som ingenting nytt på den fronten!

  /Evelina
  evelina@formaholic.com

  SvaraRadera
 4. Först och främst så måste jag bara säga - woow! det finns så mycket fint på highway design! Men om jag skulle önska mig något så är det en snygg och praktisk skötväska (som man även kan ha som vanlig väska). Har varit på jakt efter en länge nu. Och sen lite sängkläder hade inte varit fel :)

  /martina.rimsbo@gmail.com

  SvaraRadera
 5. åååh, den mobilen är ju så fin!!
  jag har länge sökt efter en fin mobil att ge till min gudson utan någon lycka alls. Men denhär, den är ju helt magisk!!

  Gud va duktig du är!

  Alltså, jag gillar verkligen det grafiska språket som finns i dina produkter.. Hade det inte varit fint att printa det på lite porslin? Kanske fina temuggar och en tekanna på matchande brickor? Eller rentav brickor till ett brickbord?

  Annars hittade jag ju det jag sökt så länge efter nu.. En fin barn-mobil. Jag älskar mobiler och skulle även gärna se en fin som är lite mer "vuxen"..

  Ha en fantastisk kommande helg söta du.

  SvaraRadera
 6. Jag skulle vilja ha en mobil till mitt sovloft. Eller ja barnen kanske kunde få låna den till sitt rum :)
  Tänkte föreslå förvaringskorgar i en lite större modell. Till tidningar, räkningarna, leksaker eller vad som helst ;)

  SvaraRadera
 7. Åh, en tävling så kul!

  Jag hade ju också tänkt föreslå sängkläder till spjälsäng (och till barnvagn och vagga för den delen också), men det hade ju någon annan redan hunnit med så då säger jag olika sorts pappersvaror. För sånt nördar jag gärna loss på själv. :) Lyxiga anteckningsböcker, häften, brevpapper (i dessa e-posttider så är det så svårt att hitta snyggt brevpapper om man inte är 5 år och gillar hästar och Hello Kitty), omslagspapper, posters, vykort, bokmärken, ja det finns ju hur mycket som helst där.

  Och för att återgå till bebistemat så kunde ju kanske såna där barnvagnsleksaker/mobiler vad de nu heter, som hänger och dinglar iaf, vara ett komplement till regnmobilen och sängkläderna! Länkar i bloggen också!

  SvaraRadera
 8. Åh, det finns ju redan så mycket och fina saker! Jag var också inne på vimplar till barnrum och sängkläder till spjälsäng, eftersom det är det jag letar efter just nu! Men varför inte ett mönster som passar både till sängkläder och till bodys till små barn?

  Ha en skön vecka!
  // Dessi

  SvaraRadera
 9. Jag försöker att skriva på svenska därför att jag älskar den där mobilen och det skulle vara fantastiskt att vinna den.:)

  Alltså jag skulle vilja se mer kula saker till barnrummet och kanske kökstextiler också, grytlappar, ugnsvantar och så vidare!

  Jag länkar till den här tävlingen på min blog!

  -Elli
  moopeliblogi@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Hej du duktiga, I´m proud of You Girl ! Regnmobilen e sååå fin. Det jag saknar är ett par ordentliga "ugnshanskar " patakintaat på finska, att man inte bränner fingrarna eller tappar plåten när man tar den från ugnen för att hanskarna e bara så klumpiga o skitdåliga! Sådana skulle ja gärna se i produktion. ha d så gott !
  -mirka-

  SvaraRadera
 11. Vilken fin mobil! Den skulle passa utmärkt i det kommande barn-rummet!

  Nu när inredning av det nya hemmet snart blir högaktuellt skulle jag gärna se att du hade någån fin och pigg serie med textilier till kök och/eller badrum...
  -Sara (sara@sarin.fi)

  SvaraRadera
 12. Jag vill också vara med! ja tycker så mycket om den här mobilen. Jag skulle gärna se mer något till barnrum..
  Kata (kaaka87@jippii.fi)

  SvaraRadera
 13. Så fin din mobil är, den vill jag vinna till min lilla Tures blivande barnrum!

  Jag skulle gärna se att du designade och tog fram em snygg, cool, lättstädad barnrumsmatta! En som passar in med lite retro, teak och pasteller. Det är något jag saknar.

  Fin blogg du har, den ska jag låta mig inspireras av när jag ska inreda vidare här hemma.

  Kram Ida i Umeå
  Ida.ohrberg@ live.se

  SvaraRadera
 14. Sisustuskankaita ja vuodevaatteita

  SvaraRadera