lördag 24 september 2011

Barndomsminnen i blåvitt papper

Vissa saker väcker starka minnen från bardomen, Marianne (eller Marimint som dom hette då...) karameller är en av dem. Känns fortfarande jätte speciellt när man får öppna det blåvit randiga pappret :) 
Minns ni någon klassiker från barndomen?

6 kommentarer:

 1. va?! har aldrig sett marianne i blått och vitt! i Sverige är de ju röd och vita! ;)

  SvaraRadera
 2. Jo dom här har toffe fyllning i stället för choklad och är ÄNNU godare än dom rödvita :) finns dom inte alls i Sverige?

  SvaraRadera
 3. Ja! Donald duck goteripose, brusmaskin og fazer mint (som bare de voksne likte).

  SvaraRadera
 4. Kikar in här hos dig varendaste dag och jag tycker ni har det sååå fint! Gillar lillens rum jättemycket. Ska också få en liten snart och letar såklart barnrumsinspiration både här och där... Så jag måste undra, dina finfina stora kuddar i marimekkotyg, har du sytt dem själv?
  Med det fina dropptyget och allt?och vart har du hittat så stora innerkuddar i så fall? Blev visst många frågor nu... :)
  Tack för en finfin blogg!

  SvaraRadera
 5. Tack Marie :)
  Det finns inget roligare än att få planera lillens rum :)
  Dom stora golvkuddarna har jag fått av min mamma som inte använde dem längre, TROR hon köpte innerkuddarna från JYSK, men är inte helt säker. Överdragen har jag sytt själv. Enkelt, snyggt och oerhört praktiskt med stora golvkuddar tycker jag! Sonen älksar att busa runt på dem!

  SvaraRadera
 6. Rareina, PRECIS så var det, dom vuxna gillade Fazer Mint... det är väl ett ålderstecken nu då när man själv gillar dem ;)

  SvaraRadera