onsdag 31 augusti 2011

En gammal goding

I går fick jag nog. Finaste finfina soffan gick bara mer och mer sönder, i samma takt gick min rygg mer och mer sönder...Så vi gick upp på vinden och dammade av vår gamla soffa från mååååånga år tillbaka... Tja, inte blir man ju precis tårögd av lycka, men det funkar helt ok. Den är skön för sjuka ryggar och lite  småmysig att kura ner sig i. Nu får vi snabba på processen att hitta en ny soffa, men den här gamla godingen får duga tills dess...!

...och på tal om vit tygsoffa och småbarn kan jag meddela att det inte tog mera än EN vaken timme i morse så hade vi blåbärsjoghurt på armstödet... Japp.

 

4 kommentarer:

 1. Det finns ett fint rött och vitt bolltyg till den modellen just nu... I samma hus, på en annan soffa var det bananchokladmakupala incident...

  SvaraRadera
 2. Hahha :) Jo vi har tre överdrag till soffan men hittar dem inte...nånstans skall dom väl vara. Har ett svart och två vita...nånstans... ;)

  SvaraRadera
 3. det är ju helt hopplöst faktiskt. trodde på nåt sätt att det kanske skulle gå ändå med vitt; men nej... jordgubbar och choklad strax före den stora festen vi städat till är väl ok. men sen kommer blod från skrapade knän och jösses amalia; vi försöker sluta med blöja!!!
  kram och grattis till er glada nyhet!
  s

  SvaraRadera
 4. Ja det verkar sannerligen omöjligt. Hur snyggt det än är med den där vita soffan...

  ...och tack :)

  SvaraRadera