lördag 16 juli 2011

TÄVLA OCH VINN

Bilder från ramsign.com
Ni är många som läser min blogg, men få som lämnar spår efter er. Jag vill så gärna veta lite mer om vem ni är och varför ni följer min blogg :) 
-Så nu kör vi igång med sommarens TÄVLING! :) Du kan vinna en superfin nummerskylt från företaget RAMSIGN. Du får själv välja vilket nummer du vill ha. Det du behöver göra för att medverka i tävlingen är att skriva en kommentar till detta inlägg och berätta varför du läser min blogg :) sätt också med din e-mailadress. Länkar du till tävlingen på din egen blogg så får du en extra lott (glöm inte att i så fall sätta med en länk till din blogg i inlägget så att jag vet att du länkat). 

Tävlingen avslutas den 31.7 kl 20.00. 
LYCKA TILL!! :)

12 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja vinna en nummerskylt!!!

  Jag tycker om din blogg eftersom jag tycker att läsa om inredning och dina fotos är så jätte fina - och min svenska kunskaper är lite rostig...

  Hälsningar från Björneborg

  SvaraRadera
 2. Nå jag läser. För att jag tycker den är trevlig såklart. Nummer 6 vill jag ha!

  SvaraRadera
 3. Luen blogiasi, koska pidän kovasti sisustustyylistäsi - och jag vill också öva min svenska! :)

  SvaraRadera
 4. Hej hallå!
  Jag läser din blogg regelbundet, är nog en av dina trogna följare skulle man kunna säga :) Jag går in och kikar var och varannan dag för att se om du har lagt upp någon bild/skrivit något nytt. Jag tycker nämligen att du har förbannat bra smak när det gäller inredning, så jag läser helt enkelt din blogg för att få inspiration. Och det får jag tacka för! :)

  Skylten skulle vara grym på vår fasad ;)

  SvaraRadera
 5. Luen blogiasi, koska tykkään jutuistasi ja kuvistasi. Tycker om att öva min svenska ackså. Vill ha nummer 25. Nu behöver jag lyckan.

  SvaraRadera
 6. Min blogg har självdött, så jag kan inte länka (får väl nöja mig med en lott då)! Läser ganska ofta för att se vad du/ni håller på med!

  maria@antonomia.fi

  SvaraRadera
 7. Ojojoj: Vill ha nummer 7!

  SvaraRadera
 8. Hejhej. Åh vilken rolig tävling ;) Å vilka fiiina skyltar!

  Jag läser din blogg för den ger mig inspiration och glädje. Hos dig hittar jag förslag på färgkombinationer, fina mönster, fantastiska fynd som gör att jag ger mig ut i loppisdjungeln, glada skratt genom små berättelser från din vardag och från ditt familjeliv, fina bildkompositioner i dina egna foton och så vidare och så vidare. Jag skulle kunna fortsätta... Jag vet inte hur jag ska sammanfatta det mer än att jag följer dig via bloglovin; alltså missar jag inte ett enda inlägg. Jag försöker kommentera ibland men är nog ganska dålig iallafall.. Ska bli bättre ;)

  Jag skulle vilja ha #12 för det är min bröllopsdag och vi firar 5 år nu i Augusti!!! Tjohoo!

  Ett skönt slut på måndagskvällen önskar jag dig och en bra början på tisdagen.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej Johanna!! Jag har just köpt mig ett litet hus från 1950-talet och surfar runt för att bli ännu mer inspirerad. Jag hamnade här genom att klicka på en länk hos Doredoris, och jag kommer gärna tillbaka! Mitt nya hus har nummer 3 :-)

  SvaraRadera
 10. Hejahej!

  Jag tycker om din inredningstil och fina bilder. Jag är lite nyfiken att se hurdant det är "utanför ring3", därför att jag själv bor här i huvudstadregionen på vanlig höghus. Jag har också en liten blogg.

  Ja voihan tässä lukiessa övata toista kotimaista. ;)

  Nummer 59 om jag har tur. Skulle passa för sommarstugan :)

  -Pai

  SvaraRadera
 11. Stina Ehrström20 juli 2011 18:57

  Hej! Har kollat många bloggar genom åren men bara några få finns under mina "favoriter". Dit hör din blogg. Jag tycker om din inredningsstil och jag beundrar dej för att det alltid "händer saker" inom inredningen i ert hem. Roligt att se vad du fyndat på olika loppmarknader! Eftersom vi bor i samma stad har det ibland hänt att jag hållit i nån pryl som jag sen via bloggen sett att hamnat hos dej! Ibland när jag möter dej har jag lust att kommentera något du skrivit, för då man läst din blogg så länge, känns det ju nästan som om man kände dej! Tack för många inredningstips! hälsningar Stina (nummer48)

  SvaraRadera
 12. Bloggen din og hjemmet ditt er utrolig inspirerende. Jeg liker godt det grafiske i kombinasjon med retroelementer. Du har en sterk grafisk tilnærming til utformingen av miljøet rundt deg, lovely!!! Jeg har akkurat flyttet inn i et nytt hus som har nummeret 1, og skulle gjerne hatt et flott skilt til det! Håper på vinnerlykke! Shinedotdesign@blogspot.com

  SvaraRadera