lördag 12 februari 2011

Stökig lördag

Idag är det rörigt i största allmänhet. Obäddade sängar, odiskad disk, tvätt som väntar på att vikas in i skåpen, leksaker överallt och solen skiner in så ALLT damm syns... ;) Dessutom är vi väldigt förkylda. Det hostas, snörvlas och dricks Finrexin i hopp om bättre tider... Men i ärlighetens namn så är det lite skönt med en sån dag också. Jag är för trött för att ta itu med städningen...Vi snörvlar vidare och städar en annan dag...! :)

6 kommentarer:

 1. Det gör du rätt i. Vem har dött av lite skit i hörnen? Jättefina bilder! Önskar du hade postat dem större. :)

  SvaraRadera
 2. Jag kan berätta att än har det inte städats... ;) Tycker själv att bilderna blir så små, ska försöka göra dem större! :)

  SvaraRadera
 3. Fina bilder och jag gillar verkligen muggen (Muminmotiv?) riktigt mycket! Kommer ihåg att jag sett sådana någonstans men kan inte komma på vart. Sitter och surfar runt och hamnade på din blogg, alldeles innan har jag hamnat hos Ramsign (http://www.ramsign.se) och fastnade riktigt länge. Mycket fint hade de, och nu har jag hittat ännu en favoritsida :)

  SvaraRadera
 4. Ja muminmuggarna är fina :) Det är roligt att kombinera olika färger och mönster. Jag har länge varit lite led dem eftersom så många samlar på dem. Men sen fick sonen kopp och skål till dopgåva och även jag var fast i mumin-kopps-träsket ;) Nu har vi en hel hög med koppar och skålar i skåpet.

  Många härliga modeller ser du här:

  http://www.arabia.fi/web/Arabiawww.nsf/en/tableware_moomin_collection_parts_and_colours_mugs

  SvaraRadera
 5. Roligt att se att Jägermeisterbilen e me ännu :)

  SvaraRadera