tisdag 11 januari 2011

Dagens tema blev tydligen gult?

Tog en sväng via gårdsbutiken Lundagård ikväll. Varje gång jag kommer in i den alldeles underbara lilla idyll-butiken blir jag som ett barn på julafton. Måste hejda mig för att inte förköpa mej ;) Ikväll hade jag ett tydligt mål med mitt besök; Hade äntligen bestämt mig för att köpa dom där gula industrilampskärmarna jag trånat efter i över ett halvt år... Dom ska få hänga i barnrummet. Rummet är såpass stort så det kräver nästan två taklampor. Har sökt andra alternativ, men inga levde upp till dom gula gamla karamellerna. Med mig hem kom också finaste tyget APILA och ytterligare en gul-kul lampa! Den hänger nu fint i vår gäst-toa, som pricken på i:et. Lyckade köp, om jag får säga det själv!

5 kommentarer:

 1. Ahh!! Blev galet kär i de lamporna! Nä nu vill jag göra om i köket!! Gula lampor in, ut med stolarna, in med nymålade gula och upp med tapeten som jag lånade till plåtningen förra veckan. TACK för GUL inspiration. :-D

  SvaraRadera
 2. Så fint med gult! Ser fram emot att få se lamporna på plats!

  SvaraRadera
 3. Läckert! Jag är också sugen på en gul lampa till vårt blivande barnrum. Har spanat in Muutos Unfold pendel och känner att jag inte är långt ifrån att klicka hem den...

  http://www.svenssons.se/2-varumarke/1097-muuto/2428-unfold_pendel/8305-gul.aspx

  SvaraRadera
 4. Jag nu väntar jag ivrigt på att få upp lamporna!! Jag har stolar uppe på vinden som står och väntar på att bli målade. Jag tror bestämt att de blir gula så får lamporna kompisar ;)

  Anna: KUL om man kan ge lite inspiration :) LYCKA TILL!
  Sara: Bilder kommer såfort vi får upp dem :)
  Dessi: Den lampan var ju super läcker! Kör på den! :) Klicka klicka...!

  SvaraRadera
 5. Åh, det här gillar jag!! Jag älskar gult! Har precis igår fått upp en likadan lampa i flickornas rum som den där i nedersta bilden. Min lampa är mindre men annars ganska lik den där. Jag köpte den på loppis och spraymålade med gult.
  Lovely inlägg!!! <3

  SvaraRadera